fbpx

שאלות נפוצות

אספנו את השאלות הפופולריות של הלקוחות שלנו, במיוחד עבורכם:

Laminam הינו גרניט פורצלן המורכב בעיקרו מחרסית בתוספת מינרלים טבעיים: אשלגן, סידן, נתרן. חומרים אלו, בכבישה חמה בטמפרטורה של 1,200 מעלות, ובהדפסה דיגיטלית של מיטב הקולקציות בעולם, יוצרים משטחים מרהיבים ומיוחדים במינם.

המשטחים מתאימים למטבחים, חדרי רחצה, שולחנות, ריצוף וחיפויים.

Laminam עמיד בפני שריטות, כתמים וכימיקלים.  ניתן להניח עליו סיר רותח ללא שום חשש. הוא גם עמיד בכל מזג אוויר, לעולם לא דוהה, לא נשחק ולא מאבד ברק.

 לחצו למידע נוסף

משטח עשוי חרסית בשילוב מינרלים טבעיים נוספים. גרניט פורצלן מיוצר על ידי דחיסת החרס בלחץ ובחום גבוהים מאוד, ציפוי בחומר זיגוג, צבע ושריפה בתנור. המשטח מתאפיין בעמידות גבוהה מאוד וספיגה נמוכה.

לLaminam יש מספר יתרונות מובהקים על פני משטחים אחרים, לפירוט ללחוץ כאן

כן. 

קיימת תעודת כשרות למשטחי Laminam.

לצפייה בתעודת כשרות לחצו כאן

כן.

משטח הLaminam עמיד עד רמת חום של 600 מעלות, כאשר הסיר הכי לוהט מגיע ל-400 מעלות. ניתן גם להניח מגש \ סיר חם היישר מהתנור.

כן. אפשר לנקות את הLaminam בקלות עם אקונומיקה ושאר חומרי ניקוי וחיטוי ללא שום חשש – לא תהיה לכך שום השפעה על פני השטח שלו. החומר המומלץ ביותר לניקוי הינו "אסטוניש".

12 מ"מ למטבחים ושולחנות. 

5 מ"מ לריצוף.

3 מ"מ לחיפוי קירות.

בכולם, למעט כיורי חרס של חברת “חרסה” בהתקנה שטוחה.

  1. לא ניתן לעגל את קצה המשטח (קנט) אלא רק גימור ישר.
  2. במטבחים בצורת "ר" חובה לעשות חיבור ארוך בין שני המשטחים במידה והקנט הינו 4 ס"מ או יותר.
  3. רגישות באיזור המדיח מפני פגיעה בהכנסה והוצאת כלים.
  4. במשטחי הLaminam המבריק, עמידות החומר לשריטות וכתמים איננה גבוהה בהשוואה למשטחי הLaminam מט.

האיכות של גרניט פורצלן למטבח יותר גבוהה מזו של גרניט פורצלן לרצפה.
הטכנולוגיה הכי מתקדמת בעולם, של חברת Laminam האיטלקית, הצליחה “להרים מהרצפה” את הגרניט פורצלן ולהפוך אותו למשטח העבודה האידאלי – למטבח, לאמבטיה ולחיפויי קירות. בעמידות הרבה יותר גבוהה.

זו הסיבה, שכיום ניתן לייצר לוחות ג'אמבו מבלי חשש מפני שברים וסדקים.

3 סיבות:

1. המקור עדיף על החיקוי: Laminam הינה חברה איטלקית החלוצה בתחום, היא המציאה את הגרניט פורצלן למשטחים עוד בתחילת המאה (2001).

2. מגוון הדגמים המוצע, כ-100 דגמים, גדול באופן משמעותי מכל אלטרנטיבה אחרת הקיימת היום בשוק.

איכות המשטח גבוהה יותר בזכות טכנולוגיית הייצור ותרכובת המינרלים הטבעיים המשולבים בתהליך הייצור.

למידע נוסף אודות למינם ללחוץ כאן

חיתוך ועיבוד המשטחים זהה לחיתוך ועיבוד משטחי קוורץ וגרניט, למעט המסורים ושגשוגת היהלום אשר מיועדים ספציפית לעיבוד גרניט פורצלן.

בנוסף, החיתוכים בקצוות להדבקות הקנטים הינם בגרונג (45 מעלות) ומודבקים בדבק שיש המיועד לגרניט פורצלן.

משום כך, בחירת מעבד השיש \ מפעל השיש המומלץ על ידינו הינה קריטית להבטחת מוצר מושלם בבית הלקוח.

למציאת נקודת המכירה הקרובה לביתכם, לחצו כאן >>

כן, Laminam עמיד בפני אש וחשיפה לטמפרטורה גבוהה. במקרה של שריפה, משטח הLaminam לא יפיץ עשן או חומרים רעילים מכל סוג שהוא.

במשטחי הLaminam המאט, עמידים באופן מוחלט בפני כתמים מכל סוג שהוא. כדוגמת: כתמי יין, קפה, תבלינים ושמן. שום דבר אינו נדבק למשטח.

במשטחי Laminam המבריק, העמידות הינה מהגבוהות ביותר, ביחס לחומרים טבעיים ואחרים הקיימים בשוק. אולם, אינם עמידים באופן מוחלט ביחס לLaminam מט.

כן. Laminam עשוי מחומרים טבעיים בלבד. הוא אינו משחרר חומרים רעילים לסביבה במהלך הייצור שלו וניתן למחזר אותו בקלות. בנוסף, המפעל האיטלקי מופעל באנרגיה סולארית.

Laminam לא דוהה בשמש, לא נשחק ולא מאבד ברק. עמיד לחלוטין בפני קרינת UV. שומר על הגלזורה ועל הצבע שלו לאורך שנים רבות. ולכן, המשטחים אידיאלים למטבחי חוץ, ברבקיו, ועוד.

טכנולוגיית הייצור של Laminam רשומה כפטנט ונחשבת למתקדמת בעולם. 
התהליך מתחיל באיסוף ועיבוד אבקות טבעיות, שעוברות דחיסה עם שני גלילים בלחץ גבוה מאוד (תהליך הדומה לייצור פסטה). 
לאחר עיבוד טקסטורות וצבעים, מוסיפים שכבת זכוכית קריסטלית ולאחר מכן מכניסים את החומר לתנור באורך 120 מטר בטמפרטורה של 1,200 מעלות צלזיוס. 

הלמינם שביר באותה מידה כמו משטחים אחרים.

יש לכם שאלות נוספות?

אתם מוזמנים לשלוח אלינו את השאלה שלכם באמצעות עמוד יצירת קשר ואנו נגיב בהקדם האפשרי.